Att sluta röka är svårt – Dessa tips kan hjälpa!


Även med de många negativa effekterna av rökning, är det fortfarande svårt för många att avstå från vanan. Om du råkar vara en av dessa individer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Applicera dessa tips så att du äntligen kan bryta din vana också.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte har tränat regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, kompletterar dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta någon typ av ämne.

Älskade Ones

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och dina nära och kära.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

TIPS! När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller genom att du bär armband för att symbolisera dina intentioner.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt skulle associera röka.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Tips! Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om mental missbruk.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om att glömma cigaretter och se till att tiden mellan längtan blir längre och längre tills de går.

Om du känner att dina önskningar blir alltför stora, behöver du ringa någon för deras stöd. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att recommit att sluta.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

TIPS! Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare brukar röka en cigarett när de blir stressade.

Dessa tips kan ge dig en bra start mot att bli tobaksfri. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Ta din chans att bli av med denna ohälsosamma vana för gott. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, bland annat ser bättre ut och känns bättre.

Med lite förståelse kan det vara mycket lättare att lära sig Array. Det finns så mycket att vinna med kunskap om. Använd informationen från det här stycket. Använd vad du lärde dig att hjälpa dig när det gäller.