Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa till!


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

När du känner trangen till en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du röker minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Sluta röka gradvis. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att behålla ditt sinne av cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyte

Tips! Få mycket av Sova varje natt om du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar upp sent.

Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka mycket.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Sluta röka

Efter att ha läst ovanstående artikel borde du känna dig optimistisk om hur du kan sluta röka för att leva hälsosammare under många år framöver. Använd de tips som ges här för att slutligen sluta röka och njuta av ett hälsosamt liv.Source link