Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa till!


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men det är vanligtvis ett resultat av att inte förstå det bästa sättet att närma sig det. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto bättre är processen. De råd som följer kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja och till och med vägleda. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla ditt lokalsamhälle eller kollegium, kyrka eller gemenskapskollegium.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Deep Trance

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du snapar ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver för att hålla dig på rätt håll med att sluta planera.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Tips! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera längtan efter den korta tiden. Om det inte har det, försök att hålla distrahera dig själv i 10 minuters inkrement för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Försök ändra din vana med att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion medan du stoppar viktökning i spåren.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kommer att kunna förse dig med att sluta.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är viktigt för din framgång.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och flytta med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra det utan att dom är dömande.

Till exempel, när du fullgör din första rökfria vecka, kan du unna dig en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta din framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som älskar dig friskare.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera medicinen för att sluta röka.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Många människor som inte röker mer troligt misslyckades med sitt första försök att sluta. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du röker igen, sätt ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Planera hur man hanterar stressiga tider. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Har mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada din framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion kan också se till att du behåller din kroppsvikt vinst. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Bli av med askor och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker kommer att göra det mindre troligt att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det finns många produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för dem som försöker sluta. Fråga din läkare vad de rekommenderar så att du kan sluta.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när cravingsna sparar in eller trycket lägger till. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

TIPS! För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir lust.

Nu är det viktigt att du lär dig mer om att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd vad du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link