Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa till!


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Det här är de svåraste sakerna du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kommer att kunna hänvisa dig till användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Tips! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kan hjälpa dig att börja med att eliminera rökning. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Om du röker i ditt vardagsrum, städa din plats noggrant, när du har slutat. Tvätta gardiner och möbler, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Det här kan bara hjälpa dig att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla dig på rätt spår.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Receptbelagda läkemedel kan göra det möjligt att sluta röka lättare att hantera.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Det är enkelt att berätta själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Den första veckan är alltid den absolut svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan du fortfarande har svårt att ha denna kunskap i ryggen i ditt sinne kan det bli lättare att klara.

TIPS! Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden träning kommer också att bidra till att avvärja eventuell viktökning. Endorfinerna i viss utsträckning.

Ta av alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte påminns eller utlöses att röka.

Diskutera med din läkare. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Be om en rekommendation för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

På grund av narkotikas beroendeframkallande är det mycket svårt att sluta röka. Att stoppa är svårt för många, både emotionellt och fysiskt. Lätta smärtan av processen med de tips som ges i den här artikeln. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.

Det finns så mycket information om Array, du kanske känner dig överväldigad först. Det finns mycket att ta med, men det kommer att vara en stor fördel om du spenderar tid att lära dig. Om du använder informationen du lär dig här blir du bättre.Source link