Att sluta röka är svårt – dessa tips kan hjälpa till!


Din familj vill att du försöker sluta röka. Din läkare berättar förmodligen att du slutar röka också. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig titta tillbaka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg för att använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta bra.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller gemenskapskollegium.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Det här kan vara det extra du får på rätt väg mot din rökningstopp.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera din vikt vid denna viktiga tid.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till lite nikotin ersättare och se om det fungerar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du kanske inte har.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Planera framåt så att du är beredd att hantera stress utan att tillgripa rökning. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. detta är ett vanligt svar hos dem som röker regelbundet.

Många tidigare rökare var inte framgångsrika det första försöket att sluta. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du återkommer bestämmer du om ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

För att hjälpa dig att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Dina bästa blir inte en statistik.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med rökning. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

TIPS! Gör inga undantag för din nya, rökfria regel. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på.

Den här artikeln har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Att avsluta kommer att göra dig friskare, lyckligare och förlänga ditt liv med många år. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link