Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Rökning har en dödlig vana som negativt påverkar någon som gör det och alla som råkar vara runt det. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtattacker och emphaysema. Den andra handens rök är också i riskzonen. Det här är bara några av anledningarna till att sluta är så mycket viktigt. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att nå ditt mål och faktiskt sluta.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg . Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Det här ökar sannolikheten för att du slutar att göra det svårare.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan som kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande är ute efter det, så fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Det här är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökningen i spåren.

Fråga dina vänner och älskade att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berätta för dem du behöver och värdesätter deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning, så det går inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Sluta röka

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också överväga att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och ger dig en cigarett, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Försök att hålla längre varje gång, som du lär dig längs vägen.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Det bästa du kan få för att sluta röka är att bara sluta. Stoppning börjar din resa. Försök bara sluta och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Du måste alltid hitta vägar att ha hög motivation. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts på din kontorsmur eller donerar ett armband för att indikera dina intentioner.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med strategier och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

TIPS! Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt.

Planera för hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare brukar röka när de är stressade. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte tränar.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

När du vill röka ganska, närma dig den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig incitamentet och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Tips! Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Du ska städa din møbel och mattor, rensa väggarna och ha dina gardiner och draperier städda.

Rökning har visat sig vara ohälsosam och farlig. Det finns flera hälsoproblem i samband med att röka som hjärtinfarkt, cancer, hjärtsjukdom och emfysem. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Använd detta råd så att du kan lyckas med att sluta röka.

Många människor vill förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link