Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Bara bra saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Kom ihåg dessa oändliga skäl att sluta röka och använd tipsen från den här artikeln för att hjälpa dig att nå ditt mål. Ringa på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka , och också orsakerna till att du motstår att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du plötsligt kommer att få röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper till att göra det lättare att sluta röka.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan vara till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Men dessa fördelar kanske inte räcker för att ge dig tillräckligt med motivation att sluta. Tack och lov, de tips du just läst borde ge dig hjälp. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.Source link