Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Följande gratis råd kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Sluta röka

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Kraven kan vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta är det första steget att sluta.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Det är dock inte att säga att det är omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Med hjälp av tips från denna artikel kan du vara rökfri på nolltid.Source link