Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och inflytande som kan göra att du vill fortsätta röka. Du behöver inte fortsätta röka. läs denna artikel för några bra tips.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

När du väl har bestämt dig för att sparka rökning, berätta din familj och dina vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Försök hitta något att tänka på.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Dock har dropp cigaretter helt visat sig fungera ganska bra.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom, de som går igenom samma sak som du är, kommer bättre att förstå dina kampar.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Att tänka på effekterna av att rökning på din familj kan tjäna som en seriös motivator för att sluta röka. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar den dåliga vanan att röka för gott. Om du känner till en annan person som försöker sluta röka, dela den här informationen med dem!Source link