Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Även människor med starka vilja kan ha svårt att sluta röka. Verkligheten är att även de som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för alltid, kan följande artikel hjälpa dig att göra just det.

Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du så småningom släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket ger dem lättare.

Övning kan ge en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Ersättningsbehandling

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du borde vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Tips! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritabel, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan prova nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Försök inte sluta röka utan stöd. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha vad du inte gör.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas med vanan mer än en gång. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Tips! När du tänker sluta byt du byte varumärken. Att byta till ett dåligt märke kan negativt ändra din uppfattning om att röka.

Det absolut bästa råd du kan få för att sluta röka är att bara sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra.

Avsluta så många gånger som du behöver. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Tips! Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Behandla dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.

I början kan du bli överväldigad av volymen av information på Array. Det är mycket att absorbera, så ta bara tid att lära dig. För att förverkliga dina planer, använd den information du just har läst.Source link