Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad du ska göra


Att sluta röka ses ofta som enbart om att gå på kall kalkon och kasta dina cigaretter i papperskorgen. Dessa saker kan hjälpa, men sluta behöver inte vara så svårt. Det finns otaliga metoder som hjälper dig att sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Undvik att gå kallt kalkon. Endast 5% av dem som försöker med denna metod lyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Ta din resa en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Försök att inte hysa om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För de flesta människor, uppehåller sig de sena på natten, de ökar cigarettbehovet.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret för en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Coping Mechanisms

Du bör nu ha en arsenal av tips som är redo att hjälpa dig sluta röka. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link