Att sluta röka är uppnåelig när du vet vad som ska göras


Den som försöker sluta röka har ofta det bästa av avsikter, men att följa igenom till framgång utspelar många. Ta råd i denna artikel till hjärtat och begå att förbättra ditt liv genom att sluta. Använd sedan allt du har lärt dig från ditt dagliga liv, för att sluta för resten av ditt liv.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Samla stöd från alla som du älskar. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärt dig i den här artikeln.Source link