Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för alla som försöker sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! När du har fattat beslut om att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Koncentrera dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Se till att du har stöd från nära vänner och nära och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Tips! Om du vill sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökningberoende.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinuttag

Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings kan ofta vara överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

TIPS! Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Sluta röka

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Som du kan se finns det är ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.Source link