Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Många misstänker felaktigt att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter, aldrig att återvända. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del av att sluta, andra faktorer är också på spel. Det finns en värld av råd och tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta för gott.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan ofta vara överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Tips! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om man inte arbetar.

Förhoppningsvis har du en tydligare förståelse av de åtgärder du kan vidta för att befria dig från greppet av en rökvanor. Om du förväntar dig att du aldrig kan få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en lättare slut på tiden om du tänker på vad du just har läst.

Tips! 19659005] Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.Source link