Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutade röka. Du kan överväga att dessa fördelar tjänar som sin egen personliga motivation medan du utvecklar andra hanteringsstrategier för att ge dig möjlighet att sluta röka. Börja med tipsen nedan. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig själv för att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla i tid innan du tänder upp. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Att gå i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter såväl som förbättra din övergripande hälsa. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Ersättningsbehandling

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättning terapi till hjälp vid din avslutande. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan komma att hänvisa dig till en stödgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökningstopp. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med rökning när du bestämmer dig för att sluta. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin. Drick kaffe när du kommer in på ditt kontor eller håll dig borta från baren för att minimera dina begär.

Du är utan tvekan bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till verkligheten i ditt liv. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!Source link