Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Rökning är ohälsosam och kan få mycket negativa följder för dig som rökare och de som finns runt dig. Det är känt att leda till en rad hälsoproblem, såsom hjärtattacker, emfysem och lung- och halscancer. Icke-rökare som spenderar tid med rökare är nästan lika mycket risk som aktiva rökare. Detta är bland de bättre skälen till att sluta. Läs den här artikeln för tips om hur du stoppar den otäcka vanan idag.

Sluta röka

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Rökvanor

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökning vana. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Rökning har visat sig vara ohälsosam och farlig. Det finns flera hälsoproblem i samband med att röka som hjärtinfarkt, cancer, hjärtsjukdom och emfysem. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Om du tar råd från den här artikeln kan du förhoppningsvis hitta ett sätt att sluta.Source link