Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Något uppfattning slutar bara att avskaffa sin tobak och använda viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns många tekniker och hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, högskolor, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att förstå vad du behöver. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Övning kan vara ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller boka massage på regelbundet schema. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, chattar med en vän, så du tänker inte på att röka.

Älskade Ones

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att skära på din rökning.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

TIPS! Prata med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Du borde alltid hitta ett sätt att behålla din motivation. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att det bara är möjligt att starta om fel väg.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte skämma bort.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll i tankar om alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Coping Mechanisms

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka.