Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Många människor planerar att sluta röka, men få gör faktiskt. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta den här informationen och använd den för att äntligen släppa vanan för gott.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan eventuellt vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Avsluta kan vara enkelt om du vet hur du ska göra det korrekt. Avsluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För många uppehåller du sig sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa dig att hantera begären. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, få emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du ville sluta röka i början.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra dig och de som du älskar mer hälsosam.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta är en process.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att behöva och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Detta ökar din chans att lyckas sluta röka.

De flesta slutar inte röka första och andra gången. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du ger dig möjlighet att röka igen, skapa ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som orsakade dig till att röka igen varje gång.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på ungefär 10 minuter och distrahera dig själv.

Hitta support via forum och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser som hjälper dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

Planera framöver hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Sluta röka

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka . Om du till exempel gillar att röka i bilen eller när du läste en bok måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Den första veckan efter att du slutat Rökning kommer säkert att vara det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När du eliminerar nikotin från din kropp, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt ställa ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden aktivitet kommer också att se till att du avvärjer en viss sannolik viktökning. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

TIPS! Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process, måste du vara förpliktigad att lyckas. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullgjort sitt beslut att sluta röka.

Många som slutar röka utan att använda stoppmetoder gör det genom att ändra sin attityd. Om du förstår att du slutar röka som en "en dag i taget" -fenomen, hittar du det mycket lättare att hantera.

Det kan vara en tuff emotionell att sluta röka. Kraven är verkliga och det är lätt att ge in till dem.

Berätta för din familj och kollegor att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som vet, desto fler människor finns det som kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika dem eller förlora sina förväntningar. Detta kan inspirera dig att vilja undvika att röka även när det är svårast att motstå.

TIPS! Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din familjedoktorn kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte skulle ha tillgång till.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärde dig i den här artikeln.

Upptäcka mer information om Array hjälper dig att växa till en auktoritet. Låt denna information hjälpa dig, men fortsätt att leta efter andra källor och få så mycket information som möjligt. Du är säker på att upptäcka att med ytterligare information kan du vara en klokare expert.Source link