Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Alla vet de hälsorisker som tillskrivs rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du försöker sluta röka kanske du bara behöver lite vägledning till rätt väg. Tipsen hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Gör en lista över metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är mycket viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bra för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det, försök att hålla distrahera dig själv i 10 minuters steg för att avstänga röker så länge som möjligt.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låt dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! Sluta röka dagligen. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Du borde inte försöka att ta på sig hela bördan av rökuppehåll. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Det här är en bra utgångspunkt för din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett istället för en hel en för att minska din rökning.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Att röka kommer också att skydda din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Regelbunden övning

Tips! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller göra processen lättare.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kommer också att säkerställa att du avvärjer eventuell vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka din nikotin cravings i viss utsträckning.

Rökning kan vara den sak du med en form av stressavlastning. Om detta är sant, kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla dina bekanta vet att du försöker sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning.

Sluta röka

Använd mening när det gäller att äta. Det är inte kost när du försöker sluta röka samtidigt. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är det medveten om att några användbara tekniker kan göra det lite enklare. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Lägg till dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.

Tips! Undvik att du associerar med rökning när du försöker sluta. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Att lära dig mycket om Array kan verkligen gynna dig på ett antal sätt. Förhoppningsvis har du lärt dig en hel del på ditt valda ämne bara genom att titta på den här artikeln. Gör lite mer forskning om detta ämne, lär av dina egna misstag och du kommer snart att bli en expert.Source link