Att sluta röka behöver inte vara svårt när du har tips som dessa


Det är ett vetenskapligt fastställt faktum att nikotin är mycket beroendeframkallande. Det gör det mycket svårare att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka. Utrusta dig med bra tips och råd om hur du slutar röka, så att du kan ge dig en bra chans att uppnå detta mål.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kan du till och med finna sluta vara mindre utmaning.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller högskolor.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Det finns vanligtvis många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar på vilket sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Älskade Ones

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem också för att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.Source link