Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Varje rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan noterar hur lyckligt de handlade om de vitaminer som de fick från sin cigarett? En nonsmoker vet inte vad slutar innebära. Folk som brukade röka vet dock hur svårt det är. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och dra nytta av deras råd.

Var lätt när du slutar röka. Försök inte gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp dig. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Försök att hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Tips! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Det här är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig sin hälsa. De som inte är beroende av nikotin kommer aldrig att inse hur svårt det är att ge upp. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Ta vad de har lärt sig och genomföra deras tekniker i ditt liv för att hjälpa dig att sluta.Source link