Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Som vi ses i vetenskapen vet vi att nikotin som finns i cigaretter är verkligen beroendeframkallande. Att leva utan rökning kan vara svårt på grund av den uttag du utgår. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre kan förbereda dig för framgång när du försöker avsluta din beroende av cigaretter, en gång för alla.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas i din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta är en process.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Vägen till stopp är bara en process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Oroa dig bara om idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Vila är viktig om du vill sluta röka på allvar. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du är på gång av att ge upp din rökning vana. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Om du gör det hjälper du att maximera sannolikheten för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Se till att du lägger din belöningslista på en plats där du kan se den dagligen. Det här kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Tänk alltid på din motivation. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Dessa påminnelser ger dig den körning du behöver för att bekämpa frestelser.

NEJ måste vara en del av din mantra. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Kom ihåg vad du redan har varit och bara säg nej.

Det är dags att sluta röka. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna hos andrahandsrök.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Gör det enklare för dig själv genom att följa de råd som finns i den här artikeln. Att ta med de insikter som ges här och tillämpa dem på ett konsekvent sätt kan belöna dig med ett rökfritt liv.Source link