Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt nedslående innan de ens försöker sluta. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Sluta röka

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. När intensiva begär begär, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; en puff är en puff för många!

TIPS! Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Var ärlig mot dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Du bör eliminera allt som hör samman med rökning från ditt hem, medan du slutar röka. Bli av med tändare, askkoppar och matcher. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. Om du gör det kan du se till att du inte påminns eller utlöses att röka.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, få någon annan in på det direkt. Förklara dina känslor för någon som har gått igenom den och de kan hjälpa dig att komma igenom de grova fläckarna. Den tid som spenderas under telefonsamtalet hjälper dig att distrahera dig medan begäret passerar, och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

TIPS! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från att röka.