Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Dina ansträngningar kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna i samband med att du slutar.

Var lätt när du slutade röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig längs. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Träning är också en bra stressavlastare. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar träna rutin, rådfråga din läkare.

Ersättningsbehandling

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

TIPS! Sluta röka dagligen. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att skapa en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link