Att sluta röka kan vara enkelt med dessa enkla metoder


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Att göra lite forskning och hitta en lista med idéer som kan hjälpa dig att sluta är viktig för att du ska sluta för gott. Börja med följande råd, och det ska ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Att sparka din rökning vana kan mycket väl vara en av de mest utmanande sakerna du någonsin kommer att göra, och det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Mellan motivationen och de tips du har fått kommer du att bli framgångsrik. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.