Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Ofta innebär upprättandet av en tobaksberoende att man släpper upp en uppgift eller konversation för att kunna gå ut för en cigarett. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så försök dem.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig hur du klarar av de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så att du också kan föda dig något hälsosamt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! Stanna så ofta som du slutar röka. möjlig. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Ofta misslyckas det med att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när cravings sätts in. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i början.

Hitta hälsosam stress lättnad metoder för att hjälpa till att hantera din nikotin cravings och uttag. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka dig att röka.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Att vilja sluta är hälften av slaget. De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.Source link