Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Vissa tror att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort alla sina tobaksvaror och lita på ren viljestyrka för att slå sina begär. Att lära dig mer om framgångsrika tekniker för att sluta kommer att göra ditt mål lättare att nå. Olika produkter och tekniker som hjälper dig att sluta röka är nästan oändliga.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan eventuellt vara det tryck du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte att åka kallt kalkon.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Sök efter stöd via onlinemiljöer och forum. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, emotionellt och annars.

Happy Hour

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan Undvik dem. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

"Inte en puff någonsin" eller "Nope" ska vara din mantra. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

De första sju dagarna är det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha den här kunskapen bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Bara för att du kanske inte har avslutat förut, finns det ingen anledning att bli avskräckt. Det finns tillfällen då den bästa planen inte kommer att fungera. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Försök att sluta med ett positivt ljus, eftersom det kan vara mycket fördelaktigt för ditt liv. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Detta kan ge dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

TIPS! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka att äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till att bota viktökning som du kan uppleva.

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av sitt liv, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.Source link