Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


De flesta människor förlorar motivation innan de verkligen försöker sluta röka. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Du kommer också behöva lite råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Älskade Ones

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Börja aldrig säkerhetskopiera. Förbinda sig att stanna, period. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt röker. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin. Att ha kaffe i din bil eller stanna kvar i rökiga barer kan ersätta ditt begär.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar, och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Låt dig inte bli en statistik.

Medan många människor har en önskan om att sluta röka, kan många av dem inte lyckas med det. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Informationen i den här artikeln ger dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link