Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Många människor vill sluta, men aldrig följa igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Applicera allt som du permanent slutar för alltid.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person uppnår sin egen väg. Det är viktigt att hitta något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till med cravings med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kroppen under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du ville sluta röka i början.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel eller spelar ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Sluta röka

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Tänk på att röka ett märke cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som underlättar dig på väg för att sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras när du slutat röka. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Klipp tillbaka innan du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett helt och hållet för att skära på din rökning.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Ta den kunskap du har fått här, och gör positiva steg mot att sluta.

Du kommer initialt att vara förvirrad om ämnet Array, helt enkelt på grund av informationsöverbelastning. Det finns mycket information där ute och det kan ta lite tid att lära sig allt. Genom att tillämpa informationen från den här artikeln kan du förvänta dig att din upplevelse är bra.Source link