Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Så många vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Om du vill veta vad det krävs för att du slutar permanent, läs sedan artikeln nedan.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp nikotin är en långsam process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Varje person gör saker på egen väg. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Älskade Ones

TIPS! Ta saker dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, kommer alltid att ta hand om sig själv.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

I den här artikeln har du lärt dig att du med rätt motivation kan sluta röka. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Om du prioriterar detta och införliva föregående råd i din plan, kan du sluta tidigare än du trodde var möjligt.Source link