Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Många människor har goda avsikter när det gäller att sluta röka, men få följer igenom med dem. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Applicera vad du vet så att du kan sluta röka för gott.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

TIPS! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Vila är viktigt när du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många människor.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Sluta röka

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du har. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan verka lite hård. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Att sluta en rökning vana är svår nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

När du slutar röka, städa ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går igenom din dörr.

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner dig som uppger. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, det beror på att du nu vet att du inte behöver röka och du kan gå om att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link