Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Du kommer inte att kunna sluta röka om du inte är motiverad. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. Fortsätt läsa för mycket värdefulla råd om var du ska börja med dina ansträngningar att sluta röka, och hur du stannar rökfritt för alltid.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjlig. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt . Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Sluta röka

TIPS! Se till att du går ett steg åt gången. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte bli påmind om lusten att röka varje gång du går genom din dörr.

Sök support online. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kan andra quitters bredvid dig hjälpa till att se allas kampar genom denna resa.

TIPS! Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på varannan dag.

Alltid säga, "Nej!" Till ens en puff. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.Source link