Att sluta röka kan vara svårt, men inte när du har effektiva tips som dessa


Nu vet alla att rökning orsakar många hälsorisker, men det kan fortfarande vara svårt att sluta. Om du är rökare som vill sluta, kan det enda som håller dig tillbaka är rätt incitament eller rätt råd. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske konstatera att du lyckas besegra begäret trots allt. Om även efter förseningen har du fortfarande en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att dröjan har gått.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du finner helt hemskt. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Sluta röka

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Med några enkla tekniker i din arsenal, vinner du kriget mot rökning. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link