Avlägsna cigaretterna med denna stora sluta röka råd


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Om du kan sluta röka, är de fördelar du får många. Dessa fördelar bör hjälpa dig att hålla motivationen när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer och känna och se ung igen. Så fortsätt läsa för att få råd för att starta din strävan att sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör du en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila . För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta sig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du gillar och människor du älskar.

Älskade Ones

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att slåss mot din tobaks- och nikotinbehov.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är värsta.

Börja träna så fort du slutar röka. När du har slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

Om du återfår, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande erfarenhet för att hjälpa dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kanske kommer att lyckas i ett framtida försök.

Sluta röka

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för gott. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link