Avlägsna cigaretterna med denna stora sluta röka råd


En av de svåraste sakerna att sluta röka måste hantera det dagliga livet i livet utan cigaretter. Du får inte känna sig fast igen, speciellt om du använder dessa tips för att sluta för gott.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Var noga med att diskutera vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Om du är överväldigad av trängsel att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym . Träning är också en utmärkt stressavlastare.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i början.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Detta kan också hjälpa dig att minska potentiell viktökning. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone kommer det att hjälpa lugna dina begär att röka.

Djupt andning

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Djupa andningsövningar kan hjälpa dig att komma över ett cigarettbehov. Detta ger dig tid att tänka på orsaken till att du slutade. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Det är väldigt enkelt att göra lite djupa andningstekniker, och du kan göra dem när som helst på dagen.

Nikotinbytesbehandling kan bara hjälpa dig när du tar din resa mot att sluta röka. Nikotintummi och fläckar kan minska intensiteten av begär och uttag, vilket hjälper dig att hålla fast vid dina vapen när det gäller att sluta. När du väl har tappat på att röka, kan du sluta använda nikotinutbyte helt.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Om du lägger på detta råd för att arbeta i ditt liv, kommer rökning snart att vara ett minne.Source link