Avlägsna cigaretterna med denna stora sluta röka råd


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig och alla omkring dem. Du kan utveckla emfysem, lungcancer, eller lida av hjärtattack. Second hand rök är också lika farlig. Detta är ytterligare en anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Informationen nedan ska hjälpa dig att nå ditt mål och sluta egentligen.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp dig. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Träning är också en bra stressavlastare. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för nikotinersättningsmedel.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig längs. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Försök inte själv det här. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Bara pratar med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Det finns många hälsorisker i samband med rökning, såsom hjärtattacker, lungcancer och emfysem. Även begagnad rök är allvarlig och kan ha negativa konsekvenser för dina näraas hälsa. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.Source link