Avlägsna cigaretterna med det här fina stoppet att röka råd


Många människor kommer att erkänna att sluta röka var en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Prova tipsen nedan och du kan upptäcka att sluta kan vara enklare än du trodde.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Se till att du äter bra. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Älskade Ones

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.Source link