Avlägsna cigaretterna med det här stora stoppet med att röka råd


En bra andel rökare vill verkligen sluta vana. Rökning gynnar inte någon, det gör bara ont i kroppen mycket länge. Läs de råd som följer i den här artikeln och lär dig hur du slutar röka en gång för alla.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Älskade Ones

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

TIPS! Försök göra det så enkelt som möjligt på dig själv att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Stanna bara och börja inte göra det igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelse.

Utsätt inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Många säger att de kommer att sluta i framtiden, och när det datumet kommer, följer de inte igenom. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link