Avlägsna cigaretterna med det här stora stoppet med att röka råd


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Prova några tips nedan för att upptäcka att sluta kan vara mindre svårt än du trodde.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Älskade Ones

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! Skynda inte till att sluta. Ta det dag för dag.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Du kan göra bra framsteg genom att följa tipsen här och hitta positivt stöd och motivation. Du kan bli positivt överraskad om du provar dem.Source link