Avlägsna cigaretterna med detta bra sluta röka råd


Det finns få rökare som inte inser att de ska sluta röka. Ingen rökare någonsin kommenterar en annan om de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter röka eftersom det är svårt att sluta. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men ex-rökare gör det. Följande råd hjälper dig att sluta.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har lättat att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du vill sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar hälsosammare.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig vid din resa.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

De flesta kommer inte att lyckas sluta i första och andra gången. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du röker igen, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. De som inte är beroende av nikotin kommer aldrig att förstå hur svårt det är att ge upp. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link