Avlägsna cigaretterna med detta bra sluta röka råd


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Delay TacticSource link