Avlägsna cigaretterna med detta bra sluta röka råd


Motivation är nyckelfaktorn för att äntligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Du är säker på att hitta minst en som kan hjälpa dig att fortsätta när din resa blir svår. Det kommer med stora hälso-, ekonomiska och känslomässiga fördelar. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja din strävan att sluta röka.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Dessa bekräftelser kommer att finnas i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa längtan, få känslomässigt stöd och hitta nya icke-rökare.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram , och anmäler sig till det lokala gym. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Support Group

TIP! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati samt hjälp med insikter i processen.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Minska din rökning. Detta hjälper dig att starta din rökuppehållsresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. För att skära tillbaka, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en hel.

Tips! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig . Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning.

Avsluta tills du får det rätt. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Be om support online via grupper eller forum. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Människor som försöker sluta på samma gång förstår de unika kamperna som är inblandade i processen.

Håll dig borta från platser eller saker som du normalt associerar med rökning. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Att ha ditt kaffe på jobbet eller att undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka , och att tänka på cigaretterna. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.Source link