Avlägsna röken för alltid med dessa bra tips


Det är nödvändigt att ha en riktig motivation för att lyckas sluta röka. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Allt som krävs är några bra skäl att övertyga dig om att dina insatser kommer att vara värda. Tänk på din egen hälsa, familjen som behöver dig, de pengar du kan spara och hur mycket bättre kommer du att se ut och känna. Så läs vidare för att hitta tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Kom ihåg att följa de goda råd du just läst, och du kommer att vara på väg att bli av med denna vana för gott.Source link