Avlägsna rökerna för alltid med dessa bra tips


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, blir det inte lättare att sluta. Även om du är stark och extremt dedikerad, behöver du fortfarande lite hjälp för att komma på spår. Dessa tips kommer att sluta röka mycket enklare.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

10 minuter

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Sök support online. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Idealiskt bör du ta bort dig från alla situationer som annars skulle uppmana dig att börja röka. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller vistas bort från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

TIPS! Ett vanligt träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Leta efter möjligheter att införliva övning i din dagliga rutin. När du slutat röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Dessutom kan träning regelbundet hjälpa dig att undvika viktökning i samband med att du slutar röka. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om det höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer det att hjälpa dig att klara av cigarettuttaget.

Varje liten sak du kan lära dig om att sluta röka kan göra det enklare att göra framgångsrikt. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.Source link