Avlägsna rökerna för alltid med dessa bra tips


Alla har goda avsikter att sluta röka, men de flesta misslyckas. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta sedan det du har lärt dig här för att sluta röka och sparka vanan för alltid!

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Hypnos är en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör att du lättare ger dem.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och prövningar att sluta.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att underlätta dig i dina ansträngningar att sluta.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt sluta under längre perioder, och du blir bättre på det. Du kommer att upptäcka att du blir bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Tips! Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Du måste ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt beroende av cigaretter. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid att skära ner på rökning.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas första och andra gången. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av secondhand rök också.

TIPS! Träffa när det är möjligt. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast.

Det första steget att sluta röka är att bara för att helt enkelt sluta. Stoppning börjar med dig på din resa. Sluta bara – och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du röker hemma, se till att du rengör huset ordentligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, behöver du ringa någon till sitt stöd. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Att nå ut för hjälp gör att du känner dig mindre isolerad och ensam. Dessutom kan prata med någon distrahera dig från dina känslor av frestelse, så att du inte ger upp för dina begär.

TIPS! Gör upp en mantra av dina främsta anledningar att sluta. Om du känner dig väldigt frestad att tända en cigarett, var noga med att upprepa din mantra om och om igen tills trängseln går bort.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motiverande budskap läggs på kontorsmuren, eller att donera ett armband för att indikera dina intentioner.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa att inte bli ett nummer!

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka, måste du vara fast besluten att inte ge upp. De flesta som slutade med framgång har försökt sluta flera gånger innan de faktiskt slutar. Om du upplever ett bakslag, bestäm vad som gick fel; Plocka upp dig själv och börja om igen.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.