Avsluta idag med dessa fantastiska stopprökningstips


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Utbilda dig själv om strategier som har fungerat för andra människor för att maximera dina chanser att lyckas.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att ge dig. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Kallt Turkiet

Var lätt när du slutar röka. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker sluta kalla kalkon kanske du hamnar i återfall. Din chans att lyckas är störst med nikotinbytebehandling eller medicinering. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Terapier som nikotinersättningsterapi kan vara till hjälp. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.Source link