Avsluta idag med dessa fantastiska stopprökningstips


Rökning kan få stor inverkan på ditt liv. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan vända de negativa effekterna om du slutar.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Alla har sina mål. Det är mycket viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med för och nackdelar med att sluta. Att skriva ner saker kan förändra hela ditt tankesätt.

Motion är också en mycket effektiv stress som orsakas av nikotinuttag. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller läser en bok, behöver du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till en annan utrymme att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt om orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Älskade

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och dina nära och kära.

De flesta människor kommer inte att lyckas när de sparkar sina nikotinvanor. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du börjar röka igen, ange ett annat datum för att sluta. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller för att göra processen lättare.

Om du har rökt inuti ditt hus, inne i ditt hus, när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste anledningar till varför du måste sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta är ett utmärkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och mot positivitet.

TIPS! Fira varje milstolpe längs vägen för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, sköta dig en film efter en vecka att vara rökfri.

Djup andning

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer uppdaterad. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Stannar lätt? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Välj en av dessa tips för att försöka idag.

Tips! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link