Avsluta idag med dessa fantastiska stopprökningstips


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är det fortfarande inte en lätt uppgift att sluta. Om du har försökt att sluta röka, kanske du bara behöver ett tryck för att få dig på rätt väg. Följande information och idéer kan göra det lättare att sluta röka.

Dessa personer kommer att ge dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Vägen till stopp är bara en process.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det kan eventuellt vara den extra motivation du behöver för att sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte gör det borde du fortsätta försöka.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förut Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra slutförandet lättare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att öka risken för att du lyckats sluta röka mål.

Sluta röka

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa uttag.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Det viktigaste hindret att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotin.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du slutade röka. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på den varje morgon före arbete eller skolan. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig vid svag tid.

Du måste göra allt för att hålla din motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att du placerar motivationsnoteringar på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Håll dig borta från platser eller symptom som du normalt röker.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verkar som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbete du har gjort upp till denna punkt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

De första dagarna av något sluta-rökning försök blir det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Tips! Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att stoppa är det enda sättet att börja avsluta processen.

Att eliminera en rökning vana helt kan ofta vara en svår uppgift, men med lite råd kan den uppgiften bli lite lättare. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.

Att veta mer om Array kommer säkert att gynna dig. Läs den här artikeln flera gånger för att behärska den information som den innehåller. Allt du har kvar är mer forskning på.Source link