Avsluta idag med dessa fantastiska stopprökningstips


Rökare vet att rökning är skadlig för hälsan. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Följande råd hjälper dig ut.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta beror på att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en väg till hjälp undvika detta. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Denna icke-traditionella sätt att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in på grund av att du inte har något ämne som det brukar bli regelbundet.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå dig att Rökning aldrig igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Klipp tillbaka på rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Lägg upp listan där du kommer att se den regelbundet. Det kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Påminn dig om hur viktig din uppgift är, och kom ihåg att de positiva aspekterna av att sluta uppväger de negativa genom en lång skott. Detta håller dig på rätt spår och gör slutar tycka omedelbart viktigt.

Övergång från rökning till träning. Inte bara en endorfiner med träningsfrihet, vilket förbättrar ditt humör, men det är också ett utmärkt sätt att tänka på dina begär. Att arbeta ut hjälper också till att förhindra viktökning som kan hända när du slutar röka.

Sluta röka

Ät massor av grönsaker, frön, nötter och frukt medan du slutar röka. Det finns ett par skäl att äta dessa hälsosamma livsmedel medan du slutar röka. Att hålla din mun och händer upptagen kan hjälpa till att ersätta rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan bidra till att minska viktökning. Vitaminerna och näringsämnena vill bara ha dig när du går genom tillbakadragande.

För att hålla irritation och agitation till ett minimum medan du slutar använder du nikotinersättningsprodukter. Du kan undvika uttag med saker som nikotinplåster och nikotingummi samtidigt som du bryter din rökning vana. Gradvis eliminering av nikotin från din behandling kommer att fungera som det bästa sättet att sluta röka.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Du bör börja en ny vana som kommer på näsan som nöjer dig hela tiden när du röker. Att sluta för någon annan kommer inte att lyckas. Om någon som är kritisk till din rökning börjar bli glad att du "bevisat dem rätt" på något sätt börja spela massor av videospel. Om du njuter av din nya vice och håller den personen på hans eller hennes plats, kanske du tycker om glädje att sluta.

Ge dig själv en belöning när du träffar milstolpar. Förstå att du inte spenderar nästan lika mycket pengar när du slutar röka. Var noga med att hålla den skild från andra pengar du sparar, så att du kan behålla den till en speciell belöning för dig själv. Använd den här idén för att hålla dig motiverad när du avslutar din ansträngning.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför du fortsätter att röka trots riskerna. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link