Avsluta idag med dessa utmärkta stopprökningstips


Det kan sluta vara svårt att röka ibland. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Flera tips om att sluta erbjuds här.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Bara allvarligt att ha en önskan att sluta kan vara hälften av slaget. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.Source link